Hoofdafbeelding
 

BIM basis ILS versie 2 is een feit!

06-10-2020

Een mooie stap voor BIMmend Nederland, want versie 2 van de BIM basis ILS is een feit. Dit helpt de bouwwereld om nóg meer uit BIM te halen. We zijn trots op onze collega's Klaas Dunnink ✓ (expertcommissie) en Jordy Graafland (klankbordgroep). Zij hebben een mooie bijdrage geleverd aan de totstandkoming van deze nieuwe versie.

Deze nieuwe versie is op alle fronten aangescherpt én uitgebreid met belangrijke onderdelen. Hiermee wordt de BIM basis ILS nog breder toepasbaar en dient het als een goede basis voor elk project. Naast de aangepaste infographic is er een totaal vernieuwde website met betere, stap-voor-stap-toelichting en daarmee nog minder ruimte voor ruis. Het motto blijft: hoe meer ondernemingen en instellingen in de bouwsector volgens deze structuur samenwerken, hoe groter de voordelen voor ons allemaal.

Met de BIM basis ILS versie 2 gaat de BIM basis ILS-beweging een nieuwe fase in: eentje waarin eenduidig samenwerken voor een nóg breder publiek mogelijk is.

Op de website van BIM loket (bimloket.nl) staat alle informatie om direct met de nieuwe versie aan de slag te kunnen. Eenduidig samenwerken heeft de toekomst!