Hoofdafbeelding
 

COVID-19

18-03-2020

Het Coronavirus (ook wel COVID-19) heeft momenteel veel effect op het dagelijks leven en raakt ons allemaal. Van den Berg Bouwkundigen wil u graag informeren hoe wij, in deze tijd met uitzonderlijke maatregelen, het werk voor u zo goed mogelijk laten doorgaan. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en relaties zijn het allerbelangrijkste. Dit betekent dat wij de richtlijnen van de overheid en het RIVM in acht nemen en nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden.

Een groot deel van de medewerkers van Van den Berg Bouwkundigen werkt vanaf huis.

De receptie en het secretariaat zijn normaal bereikbaar en zij kunnen u doorverbinden met de medewerkers die thuis werken.

Daarnaast worden vergaderingen zoveel mogelijk afgehandeld via digitale hulpmiddelen, hiervoor maken wij gebruik van Microsoft Teams of Skype.

Wij zullen altijd de voortgang van uw project bewaken en willen daarbij de kwaliteit, zoals u die van ons gewend bent, zeker stellen.

We gaan door, al is het op een andere manier dan gebruikelijk de komende weken. Gezamenlijk, met wederzijds begrip en zorg voor elkaar gaan we hier uitkomen!

Mocht u vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via 088 600 67 70 of per e-mail info@vandenbergbouwkundigen.nl