Hoofdafbeelding
 

Wat kost Scan2BIM?

De bouwkosten: bij een uitbreiding of verbouwing van een gebouw is dat een belangrijk aspect. Een goed begin is het halve werk. Oftewel: hoe is de huidige situatie? Scan2BIM helpt om de bestaande situatie tot in detail in beeld te brengen en draagt daarmee bij aan een probleemloos verloop van een project. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren.

Wat is het voordeel van Scan2BIM?

Scan2BIM maakt de bestaande situatie van een gebouw inzichtelijk en geeft een gedetailleerd beeld van de binnen- en buitenkant. Deze informatie is voor ons het vertrekpunt bij het maken van een Bouw Informatie Model: een virtuele weergave van het bouwproject. In een BIM-model wordt de uitbreiding of verbouwing gemodelleerd en staat alle informatie die nodig is om het project uit te kunnen voeren.

Welke factoren spelen een rol bij de kosten?

De kosten om de bestaande situatie in beeld te brengen met Scan2BIM zijn afhankelijk van allerlei factoren, zoals:

  • Hoe groot is het gebouw?
  • Gaat het om een verbouwing of een uitbreiding?

Bij een uitbreiding hoeft alleen het specifieke gedeelte van het gebouw in kaart te worden gebracht waar de uitbreiding op aansluit. Bij een grootschalige verbouwing moet het hele gebouw in beeld worden gebracht.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Van den Berg Bouwkundigen ontwikkelt 3D BIM-modellen voor de woningbouw en utiliteitsbouw. Wij werken veelal in opdracht van aannemers, architecten en vastgoedeigenaren en ontwikkelaars. Heeft u interesse om een gebouw in beeld te brengen met Scan2BIM? Neem contact met ons op.

Meer weten over Scan2BIM?

Kijk hier