Amvest Amsterdam

Amvest hoofdkantoor Amsterdam

Ontwikkelaar Amvest Investment Management beheert zo’n 20.000 woningen en geeft daarmee bijna 50.000 huurders een thuis. Amvest Development realiseert de komende jaren rond de 10.000 nieuwe woningen. Het project is nauwgezet begeleid vanuit Amvest, het ontwerp is van de hand van het vermaarde ontwerpbureau Rietveld Architects New York. Het resultaat: een geweldig uitgevoerd en tot in de details uitgedacht gebouw, waarvoor wij het bouwkundige model hebben gemaakt en de output hebben georganiseerd.

Waarom is er voor Van den Berg Bouwkundigen gekozen?

Er is gekozen voor Van den Berg Bouwkundigen vanwege de bouwkundige kennis en de inzet van alle mogelijkheden die het BIM-model kan bieden, mede door de down-to-earth benadering van onze collega die het project heeft geleid en de nauwgezette samenwerking met de creatieve en veeleisende architect. Met een zeer positieve vermelding bij de evaluatie van het project als gevolg.

Bijzonder aan het project

De details die een mooi ontwerp tot een geweldig gebouw maken maakte dit project tot één van de meest bijzondere. De inzet van de opdrachtgever en de architect om de lat zo hoog mogelijk te leggen, haalt uiteindelijk het beste uit ons. Ook het interieurdesign is vermeldenswaard en verzorgd door Carolien Roos. Voor Van den Berg Bouwkundigen natuurlijk een geweldige opdracht voor een fantastische opdrachtgever. De opdrachtgever heeft ons vanaf de eerste stappen tot het eind van de opdracht vertrouwen gegeven en blijkens zijn reactie achteraf hebben wij dat waar gemaakt.

< Terug naar projectoverzicht

Opdrachtgever
Amvest

Oplevering
2018

Programma
Kantoor met brasserie

Projectarchitect
Rietveld Architects LLP i.s.m. Firm architects

Constructie
Zonneveld ingenieurs

Installaties
Technion

Bouwfysica en akoestiek
DGMR

 
Klaas Dunnink
Meer informatie over dit project? Klaas Dunnink vertelt u graag meer
kdunnink@
vandenbergbouwkundigen.nl
+31 6 51 01 64 98
Projecten
Nieuwe wijk Parijsch in Culemborg

Bekijk project
Project afbeelding
HWC | Abdijhof

Bekijk project
Project afbeelding
Atlas Theater Emmen

Bekijk project
Project afbeelding