Mall of the Netherlands

Westfield Mall of the Netherlands

De 180 bestaande winkels in dit vooraanstaande winkelgebied Leidsenhage worden ofwel grondig verbouwd of zelfs compleet vervangen. Er worden 4.000 parkeerplaatsen gerealiseerd waarvan een groot deel ondergronds. Inmiddels is het eerste deel van dit enorme bouwproject geopend voor publiek. Westfield Mall of the Netherlands wordt een uniek overdekt winkelcentrum voor een “dagje uit”. Meerdere restaurants, nieuwe en bestaande winkels en een bioscoop maken onderdeel uit van dit winkelcentrum, gesitueerd op een prominente plek in het hart van de Randstad met een verzorgingsgebied van 2,4 miljoen inwoners binnen 30 minuten.

Waarom is er voor Van den Berg Bouwkundigen gekozen?

Met name onze expertise in omvangrijke projecten en de langdurige relatie met de aannemer waarmee wij onder andere de Noord/Zuidlijn, Carlton Toren en Hoofdkantoor ASR Utrecht hebben gerealiseerd.

Bijzonder aan het project

Voorafgaand aan de nieuwe plannen, is In 2012 door ons de bestaande bebouwing in modellen gemaakt. Op basis van de nieuwe plannen is door Van den Berg Bouwkundigen de nieuwbouw gemodelleerd. Door deze betrokkenheid hebben we daarnaast de interieurmodellen gemaakt en voor Otis zijn de liftmodellen door ons verzorgd.

< Terug naar projectoverzicht

Opdrachtgever
Unibail-Rodamco

Oplevering
2020

Programma
Casco en wind-waterdicht (core and shell)

Projectarchitect
MVSA

Installaties
Roodenburg energietechniek

 
Projecten
Windesheim Zwolle

Bekijk project
Project afbeelding