Werken bij Van den Berg Bouwkundigen

Heb jij hart voor de bouw? En ben jij klaar voor je allereerste baan, toe aan de volgende stap in je loopbaan of overweeg je een carrièreswitch? Bij Van den Berg Bouwkundigen werk je aan uitdagende projecten binnen een zeer betrokken team!    

Project afbeelding

Heb jij hart voor de bouw?

Kom ons team versterken!

Bekijk ons bouwbezoek aan Vertical Amsterdam

Project afbeelding

Wie zijn wij?

Van den Berg Bouwkundigen is een onafhankelijk bouwkundig adviesbureau voor aannemers, architecten en vastgoedeigenaren. Wij zorgen ervoor dat een ontwerp bouwkundig en technisch maakbaar wordt. Bij Van den Berg Bouwkundigen werk je aan een breed scala van projecten: van laag- tot hoogbouw en van woningbouw tot aan grote projecten in de utiliteitsbouw. Benieuwd aan welke uitdagende projecten je bij ons een bijdrage kunt leveren? Kijk dan eens op onze projectpagina.

Project afbeelding

Ruimte voor groei

Bij Van den Berg Bouwkundigen hebben we hart voor de bouw. Wij combineren een hands-on mentaliteit met bouwkennis en oog voor detail. Bij ons ben je verzekerd van een uitdagende functie en werk je met een team ervaren en deskundige collega’s aan uiteenlopende opdrachten. Omdat wij het belangrijk vinden dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, is er veel ruimte voor opleidingen.

Project afbeelding

Heb jij ook hart voor de bouw?

Bekijk onze vacatures en solliciteer direct. Staat er geen vacature tussen die bij je past, maar heb je wel interesse? Stuur dan een open sollicitatie.