Hoofdafbeelding
 

Wanneer heb je als zakelijke partij een bouwkundig adviesbureau nodig?

Ieder bouwplan is uniek en heeft zijn eigen, specifieke kenmerken. Een bouwkundig adviesbureau zorgt ervoor dat een ontwerp voor een bouwplan technisch uitvoerbaar wordt.

Schakel tussen aannemer en architect

Een bouwkundig adviesbureau als Van den Berg Bouwkundigen werkt veelal in opdracht van zakelijke partijen zoals aannemers, architecten, vastgoedeigenaren en ontwikkelaars. Een bouwkundig adviesbureau is de schakel tussen aannemer en architect en zorgt ervoor dat een ontwerp van bijvoorbeeld een nieuwbouwproject in (utilitaire) woningbouw of utiliteitsbouw maakbaar wordt. Van den Berg Bouwkundigen ontzorgt in alle facetten: van de inbreng van bouwkundige kennis tot aan de bouw van intelligente 3D BIM-modellen.

Van Definitief Ontwerp tot Uitvoeringsgereed Ontwerp

Elk bouwplan kent verschillende fases. Als bouwkundig adviesbureau zijn wij gespecialiseerd in het uitwerken van een Definitief Ontwerp, Technisch Ontwerp en Uitvoeringsgereed Ontwerp voor aannemers, architecten, ontwikkelaars en vastgoedeigenaren. Ook kunnen wij Verkoop Tekeningen maken die aspirant-kopers van een nieuwbouwwoning of appartement in één oogopslag inzicht bieden in de indeling van een woning of appartement.

Elk bouwplan een geslaagd project

De ontwikkelingen binnen de bouwwereld gaan in een rap tempo. Het is dan ook van belang dat een bouwkundig adviesbureau op de hoogte is van actuele bouwregel- en wetgeving, bouwmethodes en bouwtechnieken. Van den Berg Bouwkundigen bestaat al meer dan 50 jaar en heeft alle kennis en ervaring in huis om van uw bouwplan een geslaagd project te maken.

Meer weten over onze diensten voor utiliteitsbouw en woningbouw?

Utiliteitsbouw

Woningbouw