Hoofdafbeelding
 

Onze ISO-certificering is verlengd!

04-06-2021

Zaterdag is het Wereldmilieudag: een mooi moment om stil te staan bij het belang van milieu voor ons dagelijks leven en wat we kunnen doen om het milieu te beschermen. Goede zorg voor het milieu heeft iedere dag onze volste aandacht. Daarom zijn we er trots op dat onze ISO 9001-certificering en ISO 14001-certificering weer voor drie jaar zijn verlengd!

Deze kwaliteitskeurmerken zijn een bevestiging dat onze werkprocessen op orde zijn en dat we in ons dagelijks werk oog hebben voor het milieu en duurzaamheid. Niet alleen omdat opdrachtgevers dat van ons verwachten, maar ook omdat we onze verantwoordelijkheid willen nemen om goed voor elkaar en de aarde te zorgen.  

Dat doen we op allerlei manieren, zowel intern als extern. Zo vervangen we de conventionele verlichting op onze kantoren door energiezuinige LED-verlichting en creëren we bij onze medewerkers bewustwording over hoe zij hun milieu-impact kunnen verkleinen. Daarnaast nemen we onze relaties mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onder meer energiezuinig ontwerpen, hergebruik van materialen en circulair bouwen. Want alleen samen realiseren wij veilige, duurzame en gezonde gebouwen.