Hoofdafbeelding
 

Revit-bibliotheek

Kwaliteit op basis van bouwkennis: dat is het fundament van ons werk. Onze BIM-modelleurs modelleren bouwprojecten in een 3D BIM-model in Revit-software. Hoewel elk project uniek is, zijn er ook veel terugkerende elementen. Om tijdens het modelleren tijd te besparen en fouten te voorkomen, hebben we een eigen Revit-bibliotheek ontwikkeld met voorgedefinieerde elementen.

Wat is de Revit-bibliotheek?

Automatiseren is de makkelijkste manier om tijd te besparen en fouten te voorkomen. Daarom hebben we een eigen Revit-bibliotheek opgezet. Deze bibliotheek heeft tal van voorgedefinieerde wanden, vloeren, daken, plafonds, buitenkozijnen, binnenkozijnen en trappen. Alle generieke en specifieke informatie van deze elementen staat in de bibliotheek.

Hoe werkt de Revit-bibliotheek?

In een BIM-model staat alle informatie die nodig is om een gebouw te kunnen bouwen. Onderdelen uit de bibliotheek kunnen we eenvoudig en snel toepassen in het model. Werken we voor een project aan een BIM-model waar voorgedefinieerde elementen uit onze Revit-bibliotheek in voorkomen? Met een paar muisklikken kunnen we het betreffende element uit de bibliotheek halen en in het BIM-model zetten.

Wat zijn de voordelen van een Revit-bibliotheek?

Onze Revit-bibliotheek telt nu meer dan duizend elementen en wordt regelmatig bijgewerkt en geüpdatet. Dankzij de Revit-bibliotheek besparen we tijdens het modelleren veel tijd en is de kans op fouten kleiner.

Meer weten over onze diensten?

Neem contact met ons op.